Navigation

Personeelsadvies

Deskundig personeelsadvies op maat

Groeit jouw bedrijf en neem je steeds meer personeel aan? Dan is een goed personeelsbeleid cruciaal! Je krijgt te maken met aflopende contracten, ziekteverzuim en misschien zelfs arbeidsconflicten. En met de constant veranderende wet- en regelgeving kan het verwarrend worden. Met onze expertise helpen wij je graag bij deze uitdagingen.

Ben je een nieuwe klant? We beginnen met een grondige bedrijfsanalyse. Op basis daarvan geven we je gericht advies en bouwen we aan een deskundige samenwerking. Jij focust je op jouw sterke punten, terwijl wij je ondersteunen op het gebied van personeelsbeleid. Of het nu gaat om cao's of arbeidsrecht. Wij zorgen ervoor dat jij het beste uit jouw bedrijf kan halen!

Klinkt goed? Laten we eens praten! Neem contact met ons op via de buttons, maak meteen een afspraak of bel ons.

Door: Linda
Lonen

Collega's Manon en Carolien achter computer

Personeelsadvies: Al je HR-zaken op orde 

Heb jij je er wel eens bij stil gestaan hoeveel wet- en regelgeving bestaat rondom personeelszaken? Van arbeidsrecht en cao tot pensioenvraagstukken en personeelsbeleid, ja het zijn er genoeg! Daarnaast is het ook nog eens belangrijk om op de hoogte te zijn van veranderende loonverwerking en het beheren van contracten. Oftewel, genoeg zaken om totaal in te verdwalen.

Ben jij op zoek naar een partij die jou de juiste weg kan wijzen? Dan zit je bij Stolp+KAB aan het juiste adres! Het op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving, advies verkrijgen over het cao doolhof of hulp ontvangen bij pensioenvraagstukken doe je bij Stolp+KAB. Neem vandaag nog contact met ons op voor personeelsadvies op maat!

Collega Roy aan het presenteren

Stolp+KAB: Jouw partner in geoptimaliseerd personeelsbeleid

Bij Stolp+KAB draait het om jou, je onderneming en, natuurlijk, je personeel! Wij bieden complete ontzorging op het gebied van wet- en regelgeving rondom personeelsbeleid. Van het opstellen van arbeidscontracten en personeelsbeleid tot het begeleiden van conflicten en optimaliseren van je HR-processen, wij bieden personeelsadvies op maat voor elke situatie.

Met onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je personeelszaken altijd op orde zijn. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe Stolp+KAB je kan helpen met jouw personeels- en HR-uitdagingen. Ons team staat klaar om je met open armen te ontvangen en je verder op weg te helpen naar succes!

Afspraak maken

Pensioenadvies

Bij Stolp+KAB zorgen we ervoor dat je zorgeloos van je pensioen kunt genieten door je financiële zaken uit handen te nemen. Onze experts optimaliseren je pensioeninkomsten, geven advies over je beleggingen en regelen de administratie, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is. Klinkt dat als iets wat je zoekt?

Lees meer

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur