Navigation
Verhalen

Mieke & Frans Tielemans
Meubelmakerij De Stoof, Leidschendam
www.destoof.nl

‘Stolp en Stoof scheelt twee letters, maar we werken en denken hetzelfde. Kwaliteit kost geld, maar het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.’

Met liefde gemaakt

De Stoof Meubelmakerij bevindt zich op een prachtige locatie in Leidschendam en wordt gezien als een echt begrip in deze regio. Je kunt hier terecht, als particulier en bedrijf, voor de mooiste maatwerk meubels en deskundig advies. Met acht meubelmakers, twee verkoopadviseurs, en Frans, Mieke en Wouter Tielemans aan de leiding, staat het team elke dag weer voor je klaar om jouw meubeldromen waar te maken!

 

Met de hulp van Stolp+KAB kunnen Frans, Mieke en Wouter zich volledig richten op wat ze het beste doen: het maken van prachtige, op maat gemaakte meubels, zonder na te denken over complexe adminsitratieve zaken. Wil jij weten hoe Stolp+KAB jou ook kan ondersteunen in het administratieve proces? Lees verder en ontdek wat wij, net als voor De Stoof, voor jouw bedrijg kunnen betekenen!

De uitdaging 

Droom jij van de mooiste meubels en designs, allemaal op maat gemaakt naar jouw wensen? Kijk dan niet verder! Meubelmakerij De Stoof werd in 1982 opgericht door trotse eigenaren Frans en Mieke Tielemans, en staat om niets minder bekend dan topkwaliteit en aandacht. Verstopt in het stadje Leidschendam staat een showroom en fabriek waar je maatwerk meubels vindt waar je je hoofd wel twee keer voor omdraait!

Eigenaresse Mieke vertelt ons met trots: ‘Bij ons laat je gewoon maken wat je mooi vindt! Omdat we zowel een fabriek als een showroom hebben, kunnen we laten zien wat we maken, welke materialen we gebruiken, en hoe we het maken. We luisteren, adviseren, tekenen en denken mee. Samen iets moois maken en zien dat onze klanten er blij van worden, dat is onze kwaliteit.’

Van jaarrekeningen tot fiscale vraagstukken, bij het oprichten van een bedrijf komt veel administratief werk kijken. Daarnaast is het na jaren hard werken tijd voor Mieke en Frans om hun prachtige bedrijf over te dragen aan hun zoon Wouter. Of te wel, er staat een mooie uitdaging voor de deur. Gelukkig hoeven Frans en Mieke het niet alleen te doen!

Onze aanpak 

Wist je dat Mieke ooit als administratief medewerkster bij Stolp+KAB begon? Met de goede band die we samen hebben opgebouwd was het dan ook geen verrassing, maar wel een hele eer, dat het koppel ons inschakelden toen ze hun eigen onderneming begonnen! Om De Stoof zo goed mogelijk van dienst te zijn, helpen wij ze met het opstellen van jaarrekeningen, fiscale vraagstukken en andere administratieve bezigheden. Noem het maar op en wij helpen ze graag verder met advies dat zij nodig hebben. Hiermee zorgt Stolp+KAB ervoor dat zij zich kunnen richten op wat ze echt leuk vinden: het maken van prachtige meubelstukken! 

Mieke vertelt: ‘Als je bedrijf groeit van eenmanszaak naar bv, heb je advies nodig. Ook zijn er de afgelopen jaren veel wetten en regels bijgekomen. Het is dan fijn om te weten dat hulp en kennis altijd dichtbij is. Erwin Toet is al jaren onze adviseur en het persoonlijke contact ervaren wij als bijzonder prettig.’

Het resultaat

Met de kwalitatieve diensten van Stolp+KAB was het koppel al snel overtuigd dat wij ook voor de volgende stap ingeschakeld moesten worden. Namelijk: een bedrijfsoverdracht! een ding is zeker, hard werken stond centraal bij Frans en Mieke. En dus is een welverdiende rust wel van pas. Maar eerst, een soepele overname naar hun zoon, Wouter. Met het bedrijfsoverdracht advies van Stolp+KAB zorgen we er samen voor dat de overname succesvol verloopt. Op naar een nieuwe, maar vertrouwde toekomst! 

Zoals Mieke dan ook zegt: 'Bij een bedrijfsoverdracht ('The Next Step') komt ontzettend veel kijken, het is daarom extra prettig om een vertrouwde partner te hebben die ons op alle vlakken kan begeleiden. Wouter werkt al jaren op alle fronten van het bedrijf en wij zijn ervan overtuigd dat hij een prima opvolger is. De naamsbekendheid van De Stoof staat als een huis en met een toenemende vraag naar duurzame producten kijken we dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst.'

Terug naar verhalen Contact