Navigation

Accountancy +

Heb jij niet veel interesse in jaarrekeningen en andere financiële overzichten? Geen probleem! De jaarrekening van jouw bedrijf is een belangrijk verslag voor je organisatie. Stolp+KAB helpt jou graag bij het samenstellen, beoordelen en controleren van jouw jaarrekeningen en andere financiële overzichten. Zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken!

Klinkt dit goed? Plan dan meteen een afspraak in of bel ons via de buttons. Of kom gewoon eens langs voor een goed gesprek en een kop koffie!

Door: Roy
Samenstel | Partner

Behoefte aan advies?

Heb je een vraagstuk en wil je graag advies om de beste beslissing te nemen? Wij denken graag met jou mee! Van fiscale kwesties tot bedrijfseconomische vragen. Wij helpen jou om tot het beste resultaat te komen!

Klik hier!

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Collega's in overleg

Werken bij Stolp+KAB

Vind jij werken in een gezellig én hecht team belangrijk? Duik jij graag in de cijfertjes zodat je het allerbeste advies kan geven? En haal jij voldoening uit het helpen van mensen? Dan pas jij perfect in het team van Stolp+KAB! Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw nieuwe uitdaging ertussen.

Maak kennis met ons team