Navigation

Financiële planning

Een plan op maat voor jouw toekomst 

Iedereen droomt van financiële vrijheid, en jij bent daar vast geen uitzondering op! Wil je weten wat er mogelijk is? Wij staan klaar om je te helpen met het opstellen van een financieel plan dat bij jou (en je partner) past. We beginnen met het in kaart brengen van jouw wensen, zodat we precies weten wat je wilt bereiken. Daarbij duiken we in de details: we brengen jouw inkomsten en uitgaven in kaart en bekijken je huidige financiële situatie. Met al die informatie kunnen we een waterdicht plan opstellen voor jouw toekomst. 

Klinkt goed? Laten we aan de slag gaan! Maak direct een afspraak of neem contact met ons op via de buttons.

Door: Francine
Fiscaal

Collega's achter laptop

Je dromen waar maken doe je met Stolp+KAB 

Droom jij van een zorgeloze toekomst waarin je financiële zaken perfect geregeld zijn? Bij Stolp+KAB begrijpen we dat financiële planning veel meer is dan cijfers op papier. Het gaat om jouw dromen, ambities en zekerheid. Of je nu spaart voor je pensioen, vermogen opzij wilt zetten voor je kinderen of het liefst een paar jaar eerder met pensioen gaat, wij staan klaar om je financiële situatie te optimaliseren voor jouw toekomst!

Financiële planning is een complex werkje met talloze regels, mogelijkheden en valkuilen. Daarom is het verstandig om je te laten adviseren door experts die alle in- en outs kennen. De specialisten van Stolp+KAB hebben de kennis en ervaring om jou te helpen je financiële doelen te bereiken. We luisteren naar jouw wensen en stellen samen een strategie op die jouw dromen voor de toekomst waar maken! 

Collega loopt kantoor uit

Estate planning: Rust voor jou en je nabestaanden

Estate planning is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw vermogen op de juiste manier wordt overgedragen aan je nabestaanden. Dit voorkomt niet alleen juridische complicaties, maar zorgt er ook voor dat je erfgenamen niet met onverwachte financiële lasten komen te zitten.

Bij Stolp+KAB helpen we je met het opstellen van een gedetailleerd plan, zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe Stolp+KAB jou kan helpen. Ons team staat klaar om je met open armen te ontvangen en je verder op weg te helpen naar een zorgeloze toekomst.

Boek een afspraak

Pensioenadvies

Bij Stolp+KAB zorgen we ervoor dat je zorgeloos van je pensioen kunt genieten door je financiële zaken uit handen te nemen. Onze experts optimaliseren je pensioeninkomsten, geven advies over je beleggingen en regelen de administratie, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is. Klinkt dat als iets wat je zoekt?

Lees meer

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur