Navigation

Juridisch advies

Samen staan we juridisch sterk!

Loop je tegen juridische vraagstukken aan en weet je niet waar je moet beginnen? Met onze kennis en expertise bieden wij jou passend advies over een breed scala aan juridische onderwerpen. Van arbeidsrecht en consumentenrecht tot bedrijfsovernames en meer. Elk vraagstuk is uniek, en daarom is een goede relatie met jou voor ons essentieel. We zijn proactief en brengen zaken ter sprake waar jij misschien nog niet eens aan hebt gedacht.
   
Samen vinden we de beste oplossing. Twijfel niet en maak meteen een afspraak. Of kom langs voor een kop koffie. We helpen je graag verder!

Door: Chris
Fiscaal | Juridisch

Collega's Roy en Saskia

Juridisch advies voor bedrijven 

Heb je moeite met het opstellen van een contract of loop je tegen een geschil met een werknemer aan? Verminder je risico’s en zorgen met ons juridisch advies. Omdat het vak enorm breed is, komt het vaak voor dat je bij juridische vraagstukken snel het overzicht verliest. De wet- en regelgeving rondom bedrijven is niet alleen uitgebreid, maar veranderd ook nog eens voortdurend.

Gelukkig kun je bij Stolp+KAB terecht voor waardevol juridisch advies! Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving. Of je nu een ervaren ondernemer bent, net begint of gewoon behoefte hebt aan juridisch advies, wij staan voor je klaar!

Collega Marianne aan het bellen

Wat kun je van Stolp+KAB verwachten?

Bij Stolp+KAB hebben we één doel: jou op weg helpen naar succes! Dat doen we door jouw zorgen zoveel mogelijk te verminderen. Voel jij je soms ook verloren in de wereld van wetten en weet je even niet meer hoe je verder moet? Wij helpen je op weg. Of je nou hulp nodig hebt bij het interpreteren van wetten of vraagt om juridisch advies, bij Stolp+KAB zorgen we ervoor dat al jouw juridische zaken op een rij staan.

Door regelmatig contact te houden staan we er samen proactief in! Leer jouw juridische risico’s te begrijpen, voorkom geschillen en voldoe aan geldende wetgeving met Stolp+KAB. Laten we vandaag nog kennis maken!

Kennismaken

Pensioenadvies

Bij Stolp+KAB zorgen we ervoor dat je zorgeloos van je pensioen kunt genieten door je financiële zaken uit handen te nemen. Onze experts optimaliseren je pensioeninkomsten, geven advies over je beleggingen en regelen de administratie, zodat jij je kunt richten op wat écht belangrijk is. Klinkt dat als iets wat je zoekt?

Lees meer

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur