Navigation
Verhalen

Astrid Coene-Beereboom
Zorg-Vuldig, Leiderdorp
www.zorg-vuldig.nl

“Ondersteuning op het moment dat het nodig is”

Levert zorg van 0 t/m 120 jaar

"Zorgorganisatie Zorg-Vuldig levert zorg van 0 t/m 120 jaar, oftewel van wieg tot het graf. Onze organisatie is in 2000 opgericht als een kraamzorgorganisatie. Onze kraamverzorgenden ondersteunen tijdens de bevalling en leveren kraamzorg in de eerste acht dagen na de geboorte. Sinds 2003 levert Zorg-Vuldig ook thuiszorg, thuiszorg is een breed pakket van zorgdiensten. Zorg-Vuldig levert huishoudelijke zorg, persoonlijke zorg en verpleging, individuele begeleiding, kindzorg en maaltijdverzorging.", aldus Astrid. 

Zou je iets willen vertellen over jouw rol binnen Zorg-Vuldig?

"Zelf ben ik sinds 2004 werkzaam binnen Zorg-Vuldig. Ooit begonnen op zorgcoördinatie en al werkende en lerende doorgegroeid in HRM en financiën. Samen met mijn collega’s Marja Sinteur en Nadine van Huuksloot hebben we in september 2020 Zorg-Vuldig overgenomen. Sinds september 2020 ben ik dus directeur financiën en mede-eigenaar van Zorg-Vuldig. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor alle niet-directe zorgzaken, zoals financiën, HRM, beheer kantoorpand en allerlei andere algemene zaken.

"Zorg-Vuldig heeft momenteel 210 medewerkers in dienst, voornamelijk dames en een enkele heer. De zorg kenmerkt zich door veel parttime medewerkers, van alle leeftijden, van studenten tot (bijna) gepensioneerden en iedereen er tussenin."

De samenwerking

Zorg-Vuldig is ooit gestart als eenmanszaak en in 2005 een BV geworden. Op het moment dat Zorg-Vuldig groter en professioneler werd, was professionelere ondersteuning gewenst. "Persoonlijk kende ik Kees van Leeuwen en Stolp al van een administratieve bijbaan, die ik toen nog had. Dus toen Zorg-Vuldig op zoek was naar een andere accountant en salarisbureau, is Stolp in beeld gekomen."

"Inmiddels zijn we vele jaren verder en zijn we zeer tevreden over de samenwerking met Stolp+KAB en Audit To Be. Onze salarisadministratie is een zeer bewerkelijke administratie, die wij zoveel mogelijk zelf verwerken, maar waarbij wij de professionals van Stolp+KAB nodig hebben om dit goed te verlonen."

Partners die adviseren en kritisch controleren

"Daarnaast hebben we als zorgorganisatie te maken met veel stakeholders en regelgeving rondom de verantwoording en jaarrekening. Stolp+KAB en Audit To Be zijn voor ons de partners, die ons adviseren en naast ons staan, maar ook controleren en kritisch zijn naar onze bedrijfsvoering."

"Wat voor ons zo fijn werkt, is dat zowel Stolp+KAB als Audit To Be ons ondersteunt zoveel als nodig is. Waar in het begin veel werk door Stolp+KAB en Audit To Be werd gedaan, is dat langzaam verschoven naar een controlerende en adviserende rol. Als organisatie willen wij graag zoveel mogelijk zelf kunnen doen, maar wel met de juiste ondersteuning op het moment dat het nodig is. En dat is precies wat deze organisaties doen. Daarnaast hebben ze vaste medewerkers, waar we mee kunnen lezen en schrijven, dus dat werkt echt heel fijn."

"Wij hopen nog vele jaren met Stolp+KAB en Audit To Be samen te werken!"

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met behulp van onze financiële, fiscale en juridische dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

Terug naar verhalen Contact