Navigation
Verhalen

Bart Waayer
Waaijerbouw
www.waaijerbouw.nl

‘We hebben al sinds het begin van de samenwerking een vast aanspreekpunt, wat zorgt voor een vertrouwde samenwerking.’

Jouw project in de juiste handen!

Sinds 1958 bouwt Waaijerbouw als aannemer en projectontwikkelaar aan de dromen van mensen. Welke rol zij ook aannemen, ze staan de gehele weg aan je zijde. Vanaf de ontwikkeling van je bouwplan tot de nazorg na oplevering, op Waaijerbouw kan je rekenen! 

 

Met de steun van Stolp+KAB houdt het team van Waaijerbouw hun focus op waar ze het beste in zijn. Van betrouwbare jaarcijfers tot gedigitaliseerde administratie, Stolp+KAB zorgt voor inzicht en rust. Wil jij weten hoe wij ook jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Lees dan gauw verder en ontdek hoe ook wij een samenwerking aan kunnen gaan!

De uitdaging 

Stel je voor, je bent twaalf jaar oud en je vader neemt een bedrijf over, die jij dan later ook overneemt. Dat is precies wat Bart Waayer meemaakte. Als je een bedrijf overneemt dan wil je natuurlijk dat er een vertrouwde partij aan je zijde staat waar je mee kan samen werken om het proces te versoepelen. Gelukkig was Stolp+KAB al een tijdje bij Waaijerbouw in beeld voor het verzorgen van de jaarcijfers. Voor Waaijerbouw zijn de periodieke cijfers een belanrgijk stuurinstrument. Het hebben van accurate cijfers zorgt voor inzicht en rust. Want één ding is zeker, als je zoiets complex als een bedrijfsovername meemaakt, dan is het wel fijn als er een partij is die de lastige administratieve taken uit de handen kan nemen. Een bedrijf die je vertrouwd. 

Zoals Bart ook op noemde, "Het is fijn dat er altijd een vast en vertrouwd gezicht is."

Onze aanpak 

Al tientallen jaren mag Stolp+KAB de boekhouding en jaarcijfers voor Waaijerbouw verzorgen. En dat doen we met plezier! Onze aanpak is gericht op nauwe betrokkenheid met het bedrijf, zodat we vertrouwen tussen ons en de klant kunnen realiseren. Vandaar dat onze directeur, Erwin Toet, wie inmiddels het Waaijerbouw door en door kent, al vanaf het begin al nauw betrokken is bij de samenwerking. Elk jaar weer werken onze collega’s op locatie aan het jaarverslag, waardoor vragen snel beantwoord worden en de relatie wordt versterkt. Dat vinden wij namelijk enorm belangrijk in onze aanpak!

Bart legt uit: "Dit is een van de pluspunten en de reden waarom wij al jaren klant zijn en blijven bij Stolp+KAB."

En laten we de volledige gedigitaliseerde administratie niet vergeten, die werkt ook super fijn! De dagelijkse administratie wordt door het team van Waaijerbouw zelf gedaan, volledig digitaal in Exact Globe. 

Het resultaat 

Met de nauwe betrokkenheid en de digitale aanpak van Stolp+KAB worden vragen gelijk beantwoord, cijfers en adviezen nog snel geleverd en relaties keer op keer enorm versterkt. Oftewel, super efficiënt en vertrouwd!

Volgens Bart "Dit werkt heel prettig. We zijn er altijd zeker van dat de administratieve zaken geregeld zijn."

Het resultaat van onze aanpak? Een vlotte en fijne samenwerking tussen de twee bedrijven, verhoging van efficiëntie en nog vele jaren als partners in de toekomst! Wil jij dit ook waarmaken binnen jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op! Dan kijken we samen naar wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Terug naar verhalen Contact