Navigation
Verhalen

Marius Verweij
Versbakkerij Verweij, Woerden
www.bakkerijverwij.nl

"Bent u eigenzinnig en staat u op het punt een onderneming te starten? Dan is Stolp+KAB de partij die oprecht naar u luistert."

Producent en verkopen van ambachtelijk brood- en banketproducten

Versbakkerij Verweij is zowel producent als verkoper van brood- en banketproducten. Inmiddels hebben zij in Woerden een bakkerij en een winkel in winkelcentrum Tournoysveld, een vestiging in Gouda en Bodegraven. Met passie voor het vak staan de dertig medewerkers zes dagen per week met plezier klaar voor hun klanten.

Meer informatie: www.bakkerijverweij.nl

 

De uitdaging

Marius Verweij was al zes jaar eigenaar geweest van een bakkerswinkel in Brielle toen hij in 1996 de zaak in Woerden overnam. Jaren daarvoor had hij hier zelf stage gelopen. Marius wisselt momenteel zijn ambacht af met het ondernemerschap en leidt met veel enthousiasme jonge brood- en banketbakkers op. In 1996 was hij op zoek naar accountantskantoor dat hem volledig kon ontzorgen: "Als eigenzinnige ondernemer zocht ik naar een kantoor waar ik de boekhouding mocht aanleveren op mijn eigen manier. Bij Stolp+KAB, destijds nog in Gouda, kon ik mijn ei uitstekend kwijt. Dit is inmiddels alweer twintig jaar geleden."

Onze aanpak

Stolp+KAB ondersteunt en adviseert Versbakkerij Verweij bij het verzorgen van de financiële administratie, loonverwerking, subsidieregelingen en diverse fiscale werkzaamheden. Vooral de persoonlijke benadering ervaart Marius als prettig. "Ik lever mijn spullen aan op een wijze die voor mij het eenvoudigste werkt. Jullie verwerken alles waardoor ik zelf weinig werk hoef te verzetten en als ik vragen heb zijn de lijnen kort."

Dat de organisatie groter is geworden in de afgelopen jaren ervaart hij als een voordeel: "Collega's kunnen intern sparren en nemen taken van elkaar over waar nodig. Dat zorgt voor continuïteit, zowel bij jullie als bij mij."

Het resultaat

Marius wil de bakkerij de komende vijf jaar graag uitbreiden met meer verkooppunten. Daarna zal zijn aandacht uitgaan naar het overdragen van het bedrijf op de volgende generatie. "Door de samenwerking met Stolp+KAB hebben we in de achterliggende periode gezamenlijk investeringen gedaan en groei gerealiseerd. Een betrouwbare partner die er het maximale voor jou uit haalt en zichzelf daarmee terugverdient is goud waard. Regelgeving, bijvoorbeeld rondom subsidies en loonadministratie, verandert zo snel. Het is fijn wanneer je hier als ondernemer attent op wordt gemaakt."

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met behulp van onze financiële, fiscale en juridische dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

Terug naar verhalen Contact