Navigation
Verhalen

Ab Roos & Petra van Hunen
Camping en caravanhandel De Zanderij, Voorthuizen
www.zanderij.nl en www.zevenbosch.nl

‘Met de medewerkers van Stolp+KAB kan je alles bespreken. Eén telefoontje en ik ben gerustgesteld. Dat geeft vertrouwen!’ 

Een gastvrije gezinscamping middenin de Veluwse bossen

Maak kennis met Ab Roos en Petra van Hunen. De trotse eigenaars van camping en caravanhandel De Zanderij, gelegen in de prachtige bossen van het Gelderse Voorthuizen. Met zes vaste medewerkers runnen Ab en Petra het moderne recreatiecentrum en de bijbehorende caravanhandel. Sinds enkele jaren is er ook een populaire minicamping, waar je niet alleen van rust en natuur geniet, maar ook een warme, persoonlijke sfeer ervaart waar iedereen zich thuis voelt. Al jaren verwelkomen ze met liefde zowel jonge gezinnen als ouderen op de camping. 

 

Bij Stolp+KAB zijn we trots om al jarenlang de betrouwbare partner te zijn van De Zanderij, een van onze oudste klanten. Wij begrijpen dat ondernemers als Ab en Petra iemand nodig hebben die meedenkt en ondersteunt in hun groei. Onze persoonlijke benadering en uitgebreide kennis zorgen ervoor dat Ab en Petra zich volledig kunnen richten op wat zij het liefste doen: hun gasten een onvergetelijke tijd bezorgen. Lees meer over onze samenwerking met De Zanderij en ontdek hoe we ook jou kunnen helpen!

De uitdaging 

De samenwerking met camping en caravanhandel De Zanderij is begonnen bij de ouders van Ab, die dit gastvrije recreatiecentrum in 1964 zijn begonnen. Ab’s vader was op zoek naar een accountant om hem te helpen bij de financiële en fiscale taken van zijn bedrijf en kwam zo bij ons terecht.

Ab vertelt: “Mijn vader zocht in de jaren ‘50 een accountant buiten onze woonplaats en kwam in contact met Henk Chardon, een zeer charismatische man. Zijn bedrijf ging jaren later op in Stolp+KAB en wij verhuisden met hem mee. Inmiddels zijn we waarschijnlijk een van de oudste klanten.” 

Toen Ab in 1977 vol enthousiasme als firmant in de zaak stapte, bleef de samenwerking met ons bestaan. We zijn dan ook trots op de duurzame relatie die we al jarenlang hebben met Ab en Petra. 

Onze aanpak 

Stolp+KAB ondersteunt De Zanderij bij de boekhouding, belastingaangiften en loonadministratie. Het contact met de huidige adviseur van Ab en Petra, John Kret, is erg goed.

Petra vertelt: “Mijn schoonvader keek altijd vooruit. Als hij een stuk grond wilde kopen of een investering wilde doen, nam hij altijd eerst contact op met jullie. Dat doen wij nu ook. We hebben regelmatig telefonisch contact en elk half jaar komt John langs om samen terug, en vooral, vooruit te kijken. Hij is een betrokken adviseur, geeft oprecht advies en staat middenin de wereld.” 

Het resultaat 

Petra en Ab betrekken ons regelmatig bij financiële, fiscale en juridische besluiten. In de afgelopen jaren hebben we geadviseerd bij grote investeringen en ondersteunden we ze tijdens een arbeidsrechtszaak. Voor de komende jaren wensen Ab en Petra door te gaan in goede gezondheid. Ze hebben een enthousiaste manager in dienst genomen en blijven zich graag vernieuwen.

“In 2017 hebben we safaritenten, extra verhuuraccommodaties en een zandstrandje toegevoegd. Onze gasten vinden dit geweldig, en wij genieten er zelf ook van. En dat is minstens zo belangrijk!” Aldus Petra. 

Bij Stolp+KAB bieden we meer dan alleen financiële, fiscale en juridische dienstverlening - we bieden zekerheid en gemoedsrust. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. 

Terug naar verhalen Contact