Navigation
Verhalen

Fred Bourgonje
Bourgonje, Zoetermeer
www.bourgonje.nl 

‘Mijn accountant heeft financiële, fiscale kennis én ondernemersgeest. En als ondernemer spar je graag met gelijkgestemden.’

Dé specialist in evenemententechniek

Bourgonje levert faciliteiten voor de evenementen-, televisie- en congresindustrie, zowel nationaal als internationaal. Ze werken voor uiteenlopende klanten, van Golden Earring tot wereldwijde overheidsinstellingen, en verhuren alles op het gebied van beeld, geluid, licht en technische professionals. Daarnaast verkopen ze materialen zoals complete boardrooms, regiekamers en vergaderzalen in hotels. Bourgonje ontzorgt haar klanten hiermee volledig.

 

Het succesverhaal van Bourgonje met Stolp+KAB is een goed voorbeeld van hoe onze dienstverlening bijdraagt aan de groei en stabiliteit van bedrijven. Door met ons samen te werken profiteer je van uitgebreide financiële en fiscale adviezen, op maat gemaakte oplossingen en een partnership dat verder gaat dan alleen cijfers. Lees het verhaal van Bourgonje en ontdek hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen!

De uitdaging 

In 1982 zag Fred Bourgonje een kans in de evenemententechniek en besloot hij om als zzp’er aan de slag te gaan. Via een bankrelatie kwam hij in contact met Stolp+KAB en bouwden we een duurzame relatie op die inmiddels al ruim twintig jaar bestaat. De uitdaging was om Fred te helpen van een eenmanszaak naar een BV te groeien en de basis voor toekomstige groei te leggen.

Fred zegt hierover: “De samenwerking met Stolp+KAB bevalt uitstekend. Met hun fiscalisten en andere professionals is Stolp+KAB een one-stop-shop, waardoor de continuïteit van mijn bedrijf wordt gewaarborgd." 

Onze aanpak 

Bij Stolp+KAB ondersteunen we Bourgonje met fiscale vraagstukken en loonadministratie. Recent hielpen we bij een onroerendgoedtransactie en de bijbehorende financieringsvraagstukken. Fred maakt nu ook gebruik van onze P&O-diensten en personeelsrechtadviezen. Hij is onder de indruk van onze aanpak en geholpen met ons financiële advies.

“Jullie snappen wat ondernemers bezighoudt, geven mij een zetje of zorgen er juist voor dat ik behoudend ben als de situatie daarom vraagt.” Aldus Fred. 

Het resultaat

Met bijna 35 jaar in het vak blijft Fred Bourgonje’s bedrijf groeien. Natuurlijk zijn er ook moeilijke momenten. In zulke tijden kan hij altijd rekenen op de steun van Stolp+KAB. Voor toekomstige financiële huisvestingsvraagstukken blijft hij vertrouwen op onze stabiele en deskundige ondersteuning. Dankzij onze lange relatie begrijpen we zijn vak en kunnen we hem optimaal adviseren. 

Weten hoe we jou kunnen bijstaan met financiële, fiscale en juridische dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. 

Terug naar verhalen Contact