Navigation
Verhalen

Robert Roos
Boer Makelaardij Midden-Holland, Gouda
www.boer-gouda.nl

"Vooral jullie laagdrempeligheid en toegankelijkheid spreekt mij aan. Ik krijg altijd snel en serieus antwoord of advies."

De professionele makelaar met passie voor wonen

Boer Makelaardij Midden-Holland is een ervaren en deskundig NVM-makelaarskantoor met een passie voor huizen en oog voor commerciële mogelijkheden. Vanuit het kantoor in Gouda verkopen en verhuren zij (nieuwbouw)woningen, bouwkavels en kleinschalige bedrijfshuisvesting in alle prijssegmenten. Een fullservice makelaarskantoor dus, waar niet wordt gedacht in bedreigingen maar in kansen.

Meer informatie: www.boer-gouda.nl

De uitdaging

In de huidige vorm bestaat Boer Makelaardij sinds 1995. Robert Roos en Carla Goedhart zijn naast makelaars ook ondernemers in hart en nieren. Als directieleden zijn zij dan ook op de werkvloer te vinden van het dynamische kantoor in Gouda. Positief en commercieel denken staat hier voorop: als makelaar moet je immers altijd op zoek blijven naar kansen. Toen Robert in 2003 ondernemer werd nam hij op advies van een bekende contact op met Edwin Kleefstra, directeur/belastingadviseur bij Stolp+KAB. "Ik zocht een boekhoudkantoor voor het op orde brengen van de administratie en voor fiscaal advies. Met Edwin klikte het direct".

Onze aanpak

Stolp+KAB ondersteunt Boer Makelaardij momenteel bij de loon- en financiële administratie, samenstelling van de jaarrekening en de aangifte Vennootschapsbelasting. Maar ook voor fiscaal en juridisch advies klopt Robert bij ons aan.

Hij vertelt: "Jullie hebben een breed dienstenpakket. Waar ik dat vroeger als een nadeel zag, vind ik het nu juist prettig dat alle kennis zich onder één dak bevindt." Door onze samenwerking kunnen Robert en Carla zich richten op hun managementtaken en dagelijkse werkzaamheden. Robert: "Het kost tijd en energie om je in andere zaken te verdiepen. Mijn mening: je moet vooral doen waar je goed in bent!"

Het resultaat

Robert geeft aan dat de boekhouding in de afgelopen jaren verder geprofessionaliseerd is en hij van btw-kwestie tot pensioenvraag bij ons terecht kan. In de komende jaren zet hij ons partnership dan ook van harte op dezelfde manier voort. "Het voelt in de roerige markt waarin wij zitten heel prettig wanneer je snel en goed wordt geholpen. Veel makelaars zijn conservatief maar wij bedenken steeds weer iets nieuws, zijn actief en zichtbaar. Dát is waar onze kracht ligt. Ik werk dan ook graag samen met Stolp+KAB omdat jullie prima bereikbaar en toegankelijk zijn. Vooral de persoonlijke relatie spreekt me erg aan. Ik houd niet zo van formeel zakendoen."

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met behulp van onze financiële, fiscale en juridische dienstverlening? Neem dan contact met ons op!

Terug naar verhalen Contact