Navigation

Meteen een afspraak maken?

Chris
Fiscaal | Juridisch

Lisette
Samenstel

Annemiek
Audit

stolp+KAB Roelofarendsveen

Regiokantoor Roelofarendsveen
Spoorstraat 34
2371 XC Roelofarendsveen
info@stolpkab.nl
+31 71 331 52 00

stolp+KAB Voorburg

Regiokantoor Voorburg
Charlotte van Pallandtlaan 24
2272 TR Voorburg
info@stolpkab.nl
+31 70 320 93 55

Contact

Met onze regiokantoren in Roelofarendsveen en Voorburg staan we altijd voor je klaar. Stolp+KAB, jouw betrouwbare partner in financiële zaken, op een steenworp afstand.

Voor een informele kennismaking kun je ons bereiken op werkdagen via de nummers die hiernaast te vinden zijn. Liever mailen? Geen probleem! Stuur een berichtje naar info@stolpkab.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over onze vestigingen? Check hieronder de kaart en bekijk jouw route richting één van onze kantoren. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan!

Regiokantoor Roelofarendsveen

In het hartje van Roelofarendsveen vind je ons regionale kantoor. Met vrije parkeerplaatsen pal voor de deur, is er altijd ruimte voor jou. Reis je liever met het OV? Geen probleem! De bushaltes van Arriva's lijnen 56 en 365 zijn recht voor de deur te vinden. Met deze handige verbindingen kun je ons kantoor gemakkelijk bereiken via Schiphol of Leiden Centraal.

Regiokantoor Voorburg

Net om de hoek van de Westfield Mall of the Netherlands vind je ons tweede regionale kantoor. Hier zetten nog meer van onze toegewijde collega's zich in om jou van dienst te zijn. Parkeerplekken zijn beschikbaar voor de deur, maar ook met het openbaar vervoer is ons kantoor prima bereikbaar. Vanaf Station Den Haag Mariahoeve is het slechts een korte wandeling van 10 minuten naar ons kantoor!

Werken bij S+K volgens Tjeerd

Werken bij S+K volgens Tjeerd:

“Een combinatie van hard werken en gezelligheid”

Ik ben bij Stolp+KAB terechtgekomen omdat een vriend van mij de tip gaf om hier te solliciteren. En dat bleek inderdaad een hele goede keuze te zijn. Een kleiner kantoor met bijbehorend informeel karakter past bij mij. Mijn collega’s zijn sociaal en ik heb het gevoel dat ik altijd en bij iedereen kan aankloppen. Het is de combinatie van hard werken en gezelligheid die ervoor zorgt dat er een bijzonder fijne sfeer hangt.

Lees meer

Werken bij S+K volgens Lorenzo

Werken bij S+K volgens Lorenzo:

"Voor mij is een klant meer dan een dossier met cijfers."

Veel van onze klanten komen het volgende jaar weer bij ons terug. En zo bouw je je eigen bestand op. Wij werken in teams bij onze klanten, en het is fijn om te merken dat het gewaardeerd wordt dat dat steeds dezelfde gezichten zijn. Zelf vind ik dat ook prettig, het persoonlijke aspect van het werken bij Stolp+KAB is belangrijk voor mij.

Lees meer

Werken bij S+K volgens Annemiek

Werken bij S+K volgens Annemiek:

"Ik zie mijn toekomst rooskleurig in!"

Wat mij gelijk opviel bij mijn eerste sollicitatiegesprek was de openheid van de organisatie. Ik had mijn sollicitatiegesprek volop in busy season en van “mijn” afdeling was dan ook haast iedereen buiten de deur. Met de mensen die er wél waren klikte het direct. Het gevoel dat ik had was gelijk goed. Ik kreeg een uitgebreide rondleiding en had meteen het idee dat dit weleens heel goed zou kunnen passen. Ik merkte direct dat er een soort familiecultuur heerst.

Lees meer 

Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur
Bourgonje
Carmen lease
Uptrends
Waaijer
Boer Makelaardij
Vepo Cheese
Discare
Versbakkerij Verweij
East west forwarding
Verboon Oogadviseur