Navigation

Directie aan het woord: Kevin Kuiper

In deze reeks stellen onze directieleden zich voor. Je leest meer over wie ze zijn, wat ze doen en waar ze heen willen. Ons nieuwste directielid Kevin Kuiper bijt de spits af! 

Man met vele interesses

"Ik vind het leuk om te sporten, zo zit ik op badminton, speel ik ook wedstrijden en doe ik een schietsport. Ik doe ook aan fitness, al zullen mijn collega's dat soms niet geloven. Daarnaast ben ik fan van Ajax, luister ik naar hardcore-muziek en ben ik een echt avondmens. Dan kijk ik graag tot laat een film of serie, doe ik een spelletje of klap ik mijn laptop open om nog even te werken."

Belastingadviseur in hart en nieren

"Al sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam als belastingadviseur. Waarvan nu 10,5 jaar bij Stolp+KAB. Als belastingadviseur probeer ik klanten te beschermen tegen belastingrisico's en help ik hen bij belastingvraagstukken het meeste voordeel te behalen. Daar zit dan ook de uitdaging wat het werk zo leuk maakt!"

Doorgegroeid bij Stolp+KAB

"Van belastingaangiftes naar uitgebreide adviezen en het totale financiële plaatje uit handen nemen. Bij Stolp+KAB ben ik zeker gegroeid als belastingadviseur. Maar ook als collega! Ik vind het, altijd al, erg belangrijk dat collega's het naar hun zin hebben. Bij Stolp+KAB is iedereen heel begaan en betrokken met elkaar. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en collega's kunnen ook altijd hun ei bij mij kwijt."
"In mijn rol als directielid voel ik een nog grotere verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat iederen het naar zijn zin heeft en hier wil ik mij dan ook volop voor inzetten!"

Werkplezier als prioriteit

"Je hoort en ziet weleens dingen op de werkvloer, deze komen ter sprake in de directie. Nu ik zelf onderdeel ben van de directie, kan ik mij hier actiever mee bemoeien. Zo heb ik een aantal collega's uitgenodigd voor een etentje bij mij thuis om buiten werksferen met elkaar te brainstormen. Hoe gaat het op werk, hoe moeten wij ons ontwikkelen en hoe zien zij onze profilering binnen deze maatschappij? Ik vind het erg leuk om te horen hoe zij daarover denken en om dit vervolgens mee te nemen en met de directie te bespreken."

Op naar de volgende.. 

Kevin, bedankt voor de open antwoorden! Leuk om op deze manier meer over jou te weten te komen.
Ben jij benieuwd naar de andere directieleden? Houd onze nieuwspagina in de gaten, iedere maand stelt een ander directielid zich voor!