IT-adviseur – Voorburg/Roelofarendsveen

Als IT-adviseur ben je verantwoordelijk voor de binnen onze organisatie gebruikte applicaties op het gebied van onder andere accountancy, fiscaliteit, salarisadministratie en daarnaast de hard- en software, verbindingen en telefonie en het helpen van je collega’s met allerhande vraagstukken.

Wat zijn je taken?

Als IT-adviseur ben je verantwoordelijk voor de financiële applicaties. Je beheert en onderhoudt de diverse applicaties (o.a. Unit4 Audition, Caseware, Unit 4FDS, Exact, Radar, Nextens, Numbers). Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op IT-gebied en maakt de vertaling naar de nieuwste functionaliteiten en innovatieve oplossingen voor onze collega’s. Als interne helpdesk handel je op eigen initiatief vragen en storingen af en adviseer je het management over het vernieuwen of uitbreiden van applicaties en onderhoudt contacten met leveranciers.

Welke competenties moet je in huis hebben?

 • Communicatief vaardig. Je hebt veel contact met veel verschillende mensen, zoals gebruikers van de computerprogramma’s, leidinggevenden en leveranciers. Je bespreekt bijvoorbeeld met gebruikers en leidinggevenden aan welke applicaties behoefte is.
 • Proactief. Je neemt geen afwachtende houding aan bij het beheren van applicaties en het ondersteunen van gebruikers, maar neemt zelf initiatieven om verbeteringen en vernieuwingen door te voeren.
 • Je kunt probleemoplossend en klantgericht denken. 
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je kunt applicaties zelfstandig en accuraat  inrichten.
 • Up-to-date houden van je kennis. Je houdt ontwikkelingen in je vakgebied bij en vertaalt deze tijdig naar je eigen werkomgeving.

Functie-eisen

 • Als IT-adviseur beschik je over een afgeronde hbo-opleiding bijv. richting Bedrijfskundige Informatica (BI), Informatica, Accountancy of Bedrijfseconomie.
 • Je bent een professional die up-to-date is met nieuwste ICT-ontwikkelingen en deze snel en adequaat naar de eigen werksituatie weet te vertalen.
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke ICT-functie of als assistent-accountant en hebt ruime ervaring met financiële applicaties.

Beschikt over adviesvaardigheden en didactische vaardigheden voor het overdragen van kennis aan collega's.

Wat bieden wij?

 • Een baan voor minimaal 32 uur per week;
 • Prima opleidings-, ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Plezierige werkomgeving in een mooi kantoor in Voorburg en Roelofarendsveen met een grote diversiteit aan collega's;
 • Een zelfstandige plek in een enthousiast team;
 • Een aantrekkelijk en marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Bij Stolp+KAB zijn we heel benieuwd naar jouw kwaliteiten. We denken dat jij de beste ideeën hebt over jouw eigen ontwikkeling en vinden het leuk om die ontwikkeling zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee te stimuleren. Hoe? Dat horen we graag van jou. Je bent van harte welkom op een van onze kantoren.

Over Stolp+KAB adviseurs en accountants

Wij zijn een accountantsorganisatie met de ambitie om dichtbij onze klanten te blijven. Wij bieden op een professionele en prettige wijze hoogwaardige full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, administratie, fiscaal en juridisch advies en HR-advies. Wij zoeken ondernemende mensen die graag met ons mee denken en groeien. Stolp+KAB is sterk regionaal gericht en betrokken bij haar klanten. Onze cultuur is te omschrijven als professioneel, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook terug in het team gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

Meer informatie

Mocht je jezelf herkennen in bovenstaand profiel dan maken wij graag kennis met je! Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Saskia van der Meer, onze HR-adviseur via +31 70 32093 55 of per e-mail s.vandermeer@stolpkab.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag per e-mail.