Administratief medewerker - Roelofarendsveen

Ben jij iemand met ambitie die graag verschillende digitale administraties bijwerkt? Dan hebben wij wellicht de uitdaging die je zoekt!

Wat ga je doen?

Voor steeds meer relaties verwerken wij de boekhouding zoveel mogelijk digitaal. Verkoop-, inkoopfacturen en bankmutaties worden digitaal aangeleverd. Je verwerkt deze door boekingen te beoordelen en in orde te maken. Indien gewenst, bereid je de betalingen voor en zorg je dat aanmaningen verstuurd kunnen worden. De opdrachtgever heeft een juist beeld van de financiële stand van zaken door jouw accurate administratie. De baan van administratief medewerker is een eind- of een doorgroeifunctie. Ben je sterk in het boekhouden, fijn! Wil je je verder ontwikkelen, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld een doorgroei naar het begeleiden van jongere, beginnende collega’s of naar assistent accountant.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een beginner in het vak, net klaar met school. Iemand die boekhouden in zijn/haar vakkenpakket heeft. Iemand die het leuk vindt om de boekhouding van bedrijven te verwerken, die erop toeziet dat de klant geen zorgen heeft over de financiële administratie en up-to-date inzicht heeft in de ontwikkelingen van de onderneming. Bij voorkeur werk je 32-40 uur per week en kom je uit de omgeving van Roelofarendsveen.

Wat bieden we?

We werken voor klanten in verschillende branches in het MKB. Dat zorgt voor een afwisselende baan met bijbehorende verantwoordelijkheden en uitdagingen. Je werkt in een gezellig, bevlogen team en kunt groeien in het werk dat je doet. Er is aandacht voor opleidingen voor het vergroten van jouw kennis én vaardigheden. Bij Stolp+KAB kun je werk en privé overigens prima combineren en hebben we goede arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris.

Over Stolp+KAB adviseurs en accountants

Wij zijn een accountantsorganisatie met de ambitie om dichtbij onze klanten te blijven. Wij bieden op een professionele en prettige wijze hoogwaardige full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, administratie, fiscaal, juridisch en HR-advies. Stolp+KAB is sterk regionaal gericht, betrokken bij haar relaties en zoekt ondernemende mensen die graag meedenken en meegroeien. Onze cultuur is te omschrijven als professioneel, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook terug in het team gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

Interesse

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lydia de Rijk via +31 71 3315200. Wil je direct reageren op deze vacature? Stuur een e-mail naar l.derijk@stolpkab.nl.