Stolp+KAB, specialist in bedrijfsoverdracht

06-12-2017

Wellicht overweegt u al een tijdje om uw bedrijf over te dragen; binnen of buiten de familiesfeer. U bent toe aan een nieuwe fase in uw leven of omstandigheden vragen erom dat u hiermee aan de slag moet. Maar waar te beginnen, hoe, met wie? Wij bereiden u graag voor op een vlekkeloze en succesvolle bedrijfsoverdracht en realiseren ons goed dat het hierbij niet alleen om de cijfers gaat. 

Download onze app

Een bedrijfsoverdracht kent vele stappen en aspecten en bij ons vindt u alle expertises onder één dak. Speciaal voor ondernemers ontwikkelden wij een applicatie waarop u alle belangrijke informatie over bedrijfsoverdrachten terugvindt. Download de gratis Stolp+KAB app in de Google Play Store en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Doe de scan

Voor sommige ondernemers is het helder hoe de bedrijfsoverdracht eruit moet komen te zien. Voor anderen zijn er nog veel vraagtekens. Ga naar www.specialistinbedrijfsoverdracht.nl en vul de korte scan in. Vervolgens krijgt u per e-mail een persoonlijk advies én de digitale brochure toegestuurd.

Take The Next Step

Heeft u vragen naar aanleiding van de app, de scan of uw persoonlijke situatie? Take The Next Step en neem contact op via +31 71 3315200 (Roelofarendsveen) of +31 70 3209355 (Voorburg). Onze directieleden Michaël Peffer en Michiel Polman heten u van harte welkom voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.